O NAMA

Mitril.store je internet prodavnica za izlaganje i distribuciju proizvoda putem Interneta i posluje kao Mitril doo, (PIB: 112485246), u daljem tekstu Mitril.store.

Pozivamo vas da se upoznate sa sledećim uslovima i odredbama, koji se odnose na korišćenje internet prodavnice Mitril.store.

Mitril.store zadržava pravo da izmeni ovde objavljene uslove poslovanja i preuzima obavezu da o tome obavesti svoje korisnike/partnere.

Promena uslova ne obuhvata zaključene porudžbine.

INFORMACIJE O PROIZVODIMA

Mitril.store se zalaže za tačnost i validnost informacija navedenih na Mitril.store. Ovo se posebno odnosi kako na na opise i specifikacije proizvoda, tako i na cene i cenovnu politiku.

Mitril.store se ogradjuje od eventualne greške nastale u opisu proizvoda, slika i greške nastale prilikom ažuriranja stranica i promena cena.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Mitril.store nije odgovoran za bilo kakve tehničke probleme koji se mogu pojaviti korisnicima prilikom pristupa prodavnici a koji su povezani sa kompatibilnošću infrastrukture posetioca prodavnice.

PRAVA INTELEKTUALNE SVOJINE

Prodavcnica Mitril.store je zvanična veb stranica kompanije Mitril doo. Sav sadržaj prodavnice, koji je postavila kompanija Mitril.store uključujući logo, grafike, fotografije, crteže, tekstove, usluge i proizvode, intelektualno je vlasništvo kompanije TechnoHub.

OBAVEZE KOMPANIJE

Mitril.store se obavezuje da korisničke podatke neće koristiti za slanje bilo kojeg sadržaja koji je nezakonit, štetan, preteći, uvredljiv, nepristojan, krši nečiju privatnost, neprimereno sugeriše empatiju ili izražava rasnu, etničku ili drugu diskriminaciju, kao i sadržaja koji može na bilo koji način naneti štetu maloletnima.