Mitril doo prepoznaje važnost pitanja bezbednosti vaših ličnih podataka, kao i vaših elektronskih transakcija, i preduzima sve potrebne mere, koristeći najsavremenije i najnaprednije metode, kako bi vam osigurala maksimalnu moguću bezbednost. Sve informacije, koje se odnose na vaše lične podatke i vaše transakcije, su sigurne i poverljive.

Zaštita Internet prodavnice Mitril.store se postiže sledećim metodama:

Identifikacija kupca

Podaci koji se koriste za vašu identifikaciju su: korisničko ime (e-pošta ili korisničko ime) i lični tajni bezbednosni kod (lozinka), koji vam pružaju apsolutno bezbedni pristup vašem profilu sa ličnim podacima.

Omogućava vam da promenite lični sigurnosni kod (lozinku) i svoju e-adresu koliko god često želite. Jedini koji ima pristup vašim podacima ste vi putem gore navedenih kodova i vi ste isključivo odgovorni za očuvanje njihove poverljivosti i prikrivanje od trećih strana.

U slučaju gubitka ili curenja(ne željenog deljenja), odmah nas obavestite, u protivnom TechnoHub nije odgovoran za upotrebu tajnog koda od strane neovlašćene osobe. Iz bezbednosnih razloga, preporučujemo vam da menjate lozinku u redovnim intervalima i izbegavate korišćenje istih i lako sledljivih kodova (npr. Datum rođenja). Takođe vam predlažemo da koristite ne samo slova i brojeve, već i simbole u kreiranju lozinke.

Osiguranje privatnosti prenosa vaših ličnih podataka

Da bismo osigurali poverljivost prenosa podataka, koristimo protokol za šifrovanje SSL-128bit.

Poverljivost transakcija

Sve informacije koje korisnik/član prenosi na Mitril.store su poverljive i Mitril.store je preduzeo sve neophodne mere da ih koristi samo u onoj meri u kojoj se smatra potrebnim u kontekstu pruženih usluga. Mere koje su preduzete za zaštitu podataka:

Samo ovlašćeni zaposleni imaju pristup vašim podacima o transakcijama i samo kada je to potrebno, npr. za obradu vaših porudžbina.

Mitril.store ne otkriva detalje o kupcima i njihovim transakcijama, osim ako za to nema pismeno ovlašćenje ili je to zahtevano odlukom suda ili drugog javnog organa.

Radi vaše sopstvene bezbednosti, sve informacije koje pružate putem usluge takođe biste trebali tretirati kao poverljive i ne otkrivati trećim stranama.

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

Tokom vaše posete stranicama techohub.rs od vas će se možda tražiti da navedete svoje lične podatke (ime, prezime, adresu e -pošte, adresu za isporuku itd.) kako bismo obradili vašu porudžbinu.

Ažurnost vaših ličnih podataka je od suštinskog značaja za našu komunikaciju. Obratite posebnu pažnju na validnost kućne ili poslovne adrese, adrese e-pošte i broja telefona na kako bismo mogli da vas bez zastoja kontaktiramo.

Lični podaci koje objavite bilo gde na stranicama techohub.rs čuvaju se isključivo za potrebe poslovanja sa nama, poboljšanje pruženih usluga i sigurnost rada prodavnice. Treća lica neće dobiti ove podatke osim u slučaju zakonom predviđenih istražnih radnji ako za time bude bilo potrebe.

Samo zaposleni u Mitril.store imaju pristup vašim ličnim podacima. Pristup neovlašćenim licima je zabranjen. Preduzete su sve mere za zaštitu vaših podataka.

Vaši lični podaci u posebnim slučajevima mogu se otkriti kompanijama koje sarađuju sa Mitril.store, radi podrške i promocije, ali uvek sa Vašim prethodnim odobrenjem i pod uslovima koji u potpunosti osiguravaju da vaši lični podaci ne budu podvrgnuti bilo kakvoj nezakonitoj radnji.

Za sva pitanja, sugestije vezane za ova pitanja, kontaktirajte nas putem mejla info@mitril.store.